Zaznacz stronę

 Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez

Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt ​ K , ​ ul. Harcerzy Września 1939, 40-659 Katowice

I. Obowiązki informacyjne
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, że:

  1. Administratorem danych osobowych jest Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt ​ K , ​ ul. Harcerzy Września 1939 40-659 Katowice​ . ​ Jako administrator danych , przetwarzamy Państwa dane w celach związanych z prawidłowym wykonaniem zawartych umów a także w następstwie kontaktu z nami za pośrednictwem wysłanego do nas formularza kontaktowego zamieszczonego na stronie internetowej. Państwa dane przechowywane są na zabezpieczonych serwerach. Dane są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami prawa. Szanujemy prywatność naszych użytkowników, dlatego magazynowane dane są poufne i nie są udostępniane osobom trzecim. Ich zabezpieczenie ma dla nas wysoki priorytet, dlatego gromadzone są na bezpiecznych i chronionych serwerach. Cookies nie ma dostępu do danych zawartych na dysku użytkownika, ani możliwości ustalenia jego tożsamości. Nie śledzi także jego aktywności, którą wykonują po opuszczeniu naszej witryny.
  2. Pragniemy również poinformować, że macie Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Chęć skorzystania z tych praw proszę kierować na adres: ​ poczta@artmenu.pl
  3. Jeśli uznacie Państwo, że przetwarzanie Państwa danych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzoru czyli do Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  4. Przekazane do Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt ​ K , ​ ul. Harcerzy Września 1939 40-659 Katowice dane osobowe nie są sprzedawane natomiast są udostępniane podmiotom trzecim tj. podmiotom świadczącym usługi medyczne, rachunkowe,rehabilitacyjne, transportowe, a także w przypadku wyraźnej Państwa zgody lub obowiązku przekazania danych uprawnionym organom na podstawie przepisów prawa.

II. Pliki Cookie
Witryny w domenie artmenu.pl ​ używają cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Gromadzone informacje dotyczą: adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za pośrednictwem formularza kontaktowego. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik i wykorzystuje zebrane wcześniej informacje do ułatwienia korzystania z witryny.

III. Zalety plików Cookie
Zebrane dane służą do monitorowania i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszych witryn, aby usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonujemy korzystając z narzędzia Google Analitics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie. Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt ​ K , ​ ul.Harcerzy Września 1939 40-659 Katowice, w celu optymalizacji działań.

IV. Zarządzanie plikami Cookie
Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej, postępując zgodnie z dostępnymi instrukcjami w :

Firefox
Internet Explorer
Chrome
Safari (OS X)
Safari (iOS)
Android

Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.

V. Postanowienia końcowe
Powyższy dokument obowiązuje jedynie na witrynach w domenie artmenu.pl oraz jest stosowany w Spółce . Nie ponosimy odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności na innych stronach, łącznie z witrynami, do których kierują odnośniki zawarte na stronach w domenie artmenu.pl. W przypadku korzystania z innych witryn prosimy o zapoznanie się z obowiazującą tam Polityką prywatnością i polityką plików cookies. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności przez odpowiednią modyfikację do powyższego zapisu. Wszelkie zmiany nie będą jednak naruszały podstawowej zasady bezpieczeństwa i ochrony danych użytkowników. Niniejsza Polityka prywatności ma na celu zapewnienie poczucia bezpieczeństwa każdemu użytkownikowi naszych witryn.

Korzystanie z naszej witryny internetowej jest równoznaczne z akceptacją warunków Polityki
prywatności.

CrimsonOak

Zaznaczono za dużo opcji, prosimy o zmianę.