Dania gorące jednogarnkowe
Minimalna ilość 10 porcji
Do wyboru
Bogracz wołowy z kluseczkami 300 g
Gulasz z kaczki z jabłkami i gnocchi 300 g
śląski gulasz (mięso wołowe, boczek,kiełbasa, ogórek kiszony, mini kluseczki) 300 g
Krokiet z pikantnym kurczakiem
Rożek francuski ze szpinakiem (2 szt)
Zestaw 1 dla 12 -14 osób
rolada wieprzowa 11 szt
udko z kaczki luzowane 7 szt
roladka z udka z kurczaka z porem i pieczarką duszoną w śmietanie 7 szt
kluski śląskie 120 szt
sos mięsny 1,2 l
ziemniaki opiekane 1,8 kg
kapusta czerwona 1,2 kg
surówka z białej kapusty z rzodkiewką i koperkiem 1,2 kg
Zestaw 2 dla 12 -14 osób
polędwiczki w borowikach duszonych w śmietanie 8p
kotlet de volaille 8p
roladka z kaczki z jabłkiem i majerankiem 8p
kluski śląskie 120 szt
kasza bulgur z warzywami 1,50 kg
kapusta zasmażana 1,8 kg
buraczki 1,2 kg
kapusta czerwona z jabłkiem i żurawiną 1,2 kg
Zestaw 3 dla 12 -14 osób
szaszłyk polędwiczki 8 szt
filet z kurczaka faszerowany pieczarkami i serem panierowanym w panko 9 szt
policzki wołowe w sosie tymiankowym duszone na czerwonym winie 7p
ziemniaczki rozmarynowe 1,8 kg
ryż z warzywami 1,8 kg
kapusta zasmażana z boczkiem 1,8 kg
lekka surówka z mieszanki sałat i warzyw 1 kg
surówka colesław 1,2 kg
Zestaw 4 Wegetariański dla 12 -14 osób
Filet z łososia z grilla w ziołowej panierce 8 szt
Filet z dorsza po parysku 8 p
De volaille z kaszy bulgur 8 szt
Ziemniaki opiekane 1,8 kg
Surówka colesław 1,2 kg
lekka surówka z mieszanki sałat i warzyw 1 kg
Zestaw 5 Dla dzieci - 1 osoba
Tylko w połączeniu z zestawami 1-4
Nugets z kurczaka , ziemniaczki panierowane , surówka z marchewki
Kolacja w formie dania gorącego jednogarnkowego
Minimalna ilość 12 porcji
Barszcz z krokietem z mięsem
( 300ml + 100g )
Barszcz z krokietem z kapustą i grzybami
( 300ml + 120g )
Bogracz firmowy wołowy z kluseczkami
( 300g )
Boeuf strogonof wołowy
( 300g )
Polędwiczki w sosie borowikowym
( 300g )
Gulasz z indyka z sosem z suszonym pomidorkiem
( 300g )
Finger food słodkie (80 g 1 szt)
Minimalna ilość zamówienia 12 szt
mus mascarpone z amaretto i bakaliami
mus cytrynowy z musem malinowym
mus maracuja /pieczony ananas
Zestawy zimnej płyty
dla min.6 osób
Wybierz zestaw suwakiem po prawej i dobierz ilość porcji
Zimna płyta 1 (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)
Mięsa pieczone swojskie (polędwiczki faszerowane 3 rodzaje, pasztet pieczony,
schab
w ziołach, karczek faszerowany) 600g
Potrawy pod auszpikiem / w galarecie
roladka szynkowa z kremem chrzanowym 5 szt
roladka schabowa z musem serowo-czosnkowym 5 szt
tymbalik z kurczaka 5 szt
Zestaw śledziowy 2 rodzaje
śledź po kaszubsku w zalewie słodko ? kwaśnej 0,40 kg
śledź z zielonym jabłkiem i cebulką 0,40 kg
Deska serów różnych (4 rodzaje serów typu camembert i twardych) 0,25 kg
Zestaw przekąsek
jajko faszerowane 6 x ? szt /os
tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
cukinia blanszowana z fetą panierowaną w pestkach dyni 9 szt
Sałatki łącznie 250 g/os
sałatka z mieszanki sałat, warzyw, kurczaka panierowanego w sezamie oraz sosu
miodowego z palonym słonecznikiem
sałatka wykwintna (seler konserwowy, jajo, kukurydza szynka, ananas, por,
jabłko, sos)
Zimna płyta 2 Tradycyjna (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)
Płyta wędlin wysokogatunkowych ( szynki swojskie min 3 rodzaje , kiełbasa
swojska ,
kiełbasa krakowska sucha ) 600 g
Befsztyk tatarski z cebulką i marynatami 0,35 kg
Galarety
galert z policzków wieprzowych 6p ok. 0,50 kg
ozorki peklowane w chrzanowej galarecie 6 p ok.0,50 kg
jaja w sosie tatarskim 6 p 6 x ? jako sos 0,30 kg
Śledzie 1 rodzaj
śledź opiekany 0,40 kg
śledź po kaszubsku w zalewie słodko ? kwaśnej 0,40 kg
Sałatki
sałatka jarzynowa tradycyjna 0,90 kg
sałatka wykwintna 0,80 kg
Zimna płyta Wegetariańska (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)
Potrawy pod auszpikiem galareta
rolada serowa z nadzieniem twarogowo paprykowym 6 szt
tymbalik warzywny 6szt
Zestaw przekąsek
jaja faszerowane 6x1/2 szt
cukinia blanszowana z fetą panierowaną w pestkach dyni 12 szt
tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
grzanka z tapenadą z czarnych oliwek 9szt
paleta serów miękkich i twardych 0,25 kg
Zestaw przekąsek
gravlax z kawiorem balsamicznym 8 szt ( 0,16 kg )
roladka z łososia z kaparami i koperkiem 8 szt (0,16 Kg )
Sałatki /pasty
sałatka grecka 0,80 kg
sałatka brokułowa z rokpolem i palonymi migdałami 0,90 kg
szaszłyk z grillowanych warzyw /dip czosnkowy 8 szt
Zimna płyta Finger Food (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)
Zestaw przekąsek
Melon z szynką parmeńską 12 szt/os
sakiewki z bresaoli z musem truflowym i grana padano 12 szt
Zestaw przekąsek
indyk sous vide na grzance z rukolą i suszonym pomidorem 8 szt
rostbef z cebulkami gotowanymi w karmelu 8 szt
pasztet pieczony na grzance z sosem cumberland 9 szt
Zestaw przekąsek
Tarta z kurczakiem i warzywami 8 szt
Tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
Wędzony filet z kaczki na rukoli z karmelizowaną gruszką 8 szt
Tartinki
Z łososiem wędzonym i cytryna 8 szt
Szynką wiejską i marynatami 8 szt
Serem camembert i żurawiną 8 szt
Sałatki 250 g/os
Sałatka wykwintna 0,80 kg
Sałatka brokułowi z fetą i pomidorkiem coctailowym 0,80 kg
Kanapki dekoracyjne i tartinki
Wybierz rodzaj i ilość dodatków - nie zapomnij wybrać smaków kanapek i tartinek
Kanapki
Minimalna ilość jednego rodzaju 6 sztuk
z serem camembert winogronem
z szynką pieczoną i dodatkami
z pastą twarożkową z rzodkiewką i szczypiorkiem
pastą serową z czarnym sezamem
z grillowaną piersią z kurczaka
szynką wiejską i dodatkami
z pasztetem pieczonym i z żurawiną
z schabem pieczonym i dodatkami
Kanapki Lux
Minimalna ilość jednego rodzaju 6 sztuk
pstrągiem wędzonym i musem kaparowym
indykiem pieczonym , suszonym pomidorkiem i grana padano
rostbefem pieczonym i cebulkami gotowanymi w occie balsamicznym
wędzonym filetem z kaczki i karmelizowaną gruszką
szynka parmeńską i wiórkami parmezanu
Tartinki
serem camembert winogronem
z szynką pieczoną i dodatkami
z pastą twarożkową z rzodkiewką i szczypiorkiem
pastą serową z czarnym sezamem
z grillowaną piersią z kurczaka
szynką wiejską i dodatkami
z pasztetem pieczonym i z żurawiną
z schabem pieczonym i dodatkami
Tartinki Lux
pstrągiem wędzonym i musem kaparowym
indykiem pieczonym , suszonym pomidorkiem i grana padano
rostbefem pieczonym i cebulkami gotowanymi w occie balsamicznym
wędzonym filetem z kaczki i karmelizowaną gruszką
szynka parmeńską i wiórkami parmezanu
Podsumowanie zamówienia
Cena: ,-
Rabat: - %
Cena końcowa: ,-
Dodatkowe informacje
Uwagi do zamówienia
Ilość osób
Godzina dostarczenia
Miasto
Adres
Imię i nazwisko
Telefon
Adres e-mail
Warunki i przetwarzanie danych osobowych
Wszystkie pola są wymagane*