Formularz zamówienia

Zamówienia można składać do dnia 17.12.2021 (piątek) włącznie
Odbiór: 24.12.2021 w godz. 9.00-12.00
ul. Bażantów 6C/1F , 40-688 Katowice (oś. Bażantowo)

Oferta świąteczna

Mięsa



Ryby Smażone



Śledzie



Zupy



Krokiety



Dodatki obiadowe



Pasztety i mięsa zimne



Tymbaliki



Sałatki



Podsumowanie zamówienia

w cenę wliczone zostały naczynia jednorazowe

Cena końcowa: ,-


Zamówienia przyjmujemy poprzez formularz na stronie www.artmenu.pl
Zamówienia można składać do dnia 17.12.2021 (piątek) włącznie
Odbiór: 24.12.2021 w godz. 9.00-12.00
ul. Bażantów 6C/1F , 40-688 Katowice (oś. Bażantowo)

Warunki i przetwarzanie danych osobowych

Wszystkie pola są wymagane*

Ważne informacje - zaakceptuj przed wysłaniem formularza*
Zastrzegamy sobie możliwość drobnych korekt w zamówieniu w momencie braku danego towaru na rynku bądź niewywiązaniem się przez dostawców. . Realizacja zamówienia nastąpi po przesłaniu wybranego menu oraz potwierdzeniu ze strony wykonawcy możliwości wykonania zlecenia. Odbiór zamówienia 24.12.2021 w godzinach 9-12, ul. Bażantów 6C/1F, 40-688 Katowice (oś. Bażantowo).

Niniejszym informujemy, iż administratorem Państwa danych osobowych jest: Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt K, ul.Katowicka 221, 43-100 Tychy. Wszelkie informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych znajdziecie Państwo w polityce prywatności*

Pamiętaj aby uzupełnić cały formularz. Przed wysłaniem zaznacz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na dole strony. Po wysłaniu przez Państwa formularza, skontaktujemy się w celu potwierdzenia możliwości rezerwacji terminu i wyceny usługi.

Cena końcowa: ,-

ART MENU

Katowicka 221

43-100 Tychy

Catering

tel. +48 501 771 572

poczta@artmenu.pl

SKLEP FIRMOWY

ul. Bażantów 6C/1f

40-688 Katowice

Garmażeria

tel. +48 690 934 276

Tytuł projektu: Rozwój działalności firmy cateringowej poprzez rozbudowę oferty oraz dostosowanie do obecnych realiów otoczenia gospodarczego

Program: Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014 -2020

Poddziałanie: 3.2 Innowacje w MŚP

Cele i efekty: Celem głównym projektu jest zarówno utrzymanie konkurencyjności i miejsc pracy w przedsiębiorstwie dotkniętym ekonomicznymi skutkami kryzysu zdrowia publicznego działającego w branży turystycznej, jak również wzrost konkurencyjności firmy "ART'MENU" S.C. HELENA FERTIG, KRZYSZTOF HERMYT. Projekt m.in. pozwoli na wdrożenie do oferty wnioskodawcy szeregu nowych diet specjalistycznych, wdroży rozwiązania ekologiczne, a także przyczyni się do poprawy standard?w sanitarnych i higienicznych w przedsiębiorstwie.

Wartość projektu: 447 193,92 zł

Wkład Funduszy Europejskich: 309 036,43 zł