Formularz zamówienia

Zamówienie przyjmujemy najpóźniej na 3 dni przed realizacją, w przypadku krótszego
terminu realizacji proszę o kontakt telefoniczny.
Minimum logistyczne zamówienia 450 zł.

Przesłanie formularza jest równoznaczne z przygotowaniem oferty cenowej.

Dania gorące jednogarnkowe

Minimalna ilość 10 porcji


Do wyboru

Bogracz wołowy z kluseczkami 300 g

Wybieram (zaznacz)

6

Gulasz z kaczki z jabłkami i gnocchi 300 g

Wybieram (zaznacz)

6

śląski gulasz (mięso wołowe, boczek,kiełbasa, ogórek kiszony, mini kluseczki) 300 g

Wybieram (zaznacz)

6

barszcz 300 ml

Wybieram (zaznacz)

6

Krokiet po meksykańsku

Wybieram (zaznacz)

6

Krokiet z pikantnym kurczakiem

Wybieram (zaznacz)

6

Pasztet z mięsem

Wybieram (zaznacz)

6

Rożek francuski ze szpinakiem (2 szt)

Wybieram (zaznacz)

6

Zestaw 1 dla 12 -14 osób

  • rolada wieprzowa 11 szt
  • udko z kaczki luzowane 7 szt
  • roladka z udka z kurczaka z porem i pieczarką duszoną w śmietanie 7 szt
  • kluski śląskie 120 szt
  • sos mięsny 1,2 l
  • ziemniaki opiekane 1,8 kg
  • kapusta czerwona 1,2 kg
  • surówka z białej kapusty z rzodkiewką i koperkiem 1,2 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Zestaw 2 dla 12 -14 osób

  • polędwiczki w borowikach duszonych w śmietanie 8p
  • kotlet de volaille 8p
  • roladka z kaczki z jabłkiem i majerankiem 8p
  • kluski śląskie 120 szt
  • kasza bulgur z warzywami 1,50 kg
  • kapusta zasmażana 1,8 kg
  • buraczki 1,2 kg
  • kapusta czerwona z jabłkiem i żurawiną 1,2 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Zestaw 3 dla 12 -14 osób

  • szaszłyk polędwiczki 8 szt
  • filet z kurczaka faszerowany pieczarkami i serem panierowanym w panko 9 szt
  • policzki wołowe w sosie tymiankowym duszone na czerwonym winie 7p
  • ziemniaczki rozmarynowe 1,8 kg
  • ryż z warzywami 1,8 kg
  • kapusta zasmażana z boczkiem 1,8 kg
  • lekka surówka z mieszanki sałat i warzyw 1 kg
  • surówka colesław 1,2 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Zestaw 4 Wegetariański dla 12 -14 osób

  • Filet z łososia z grilla w ziołowej panierce 8 szt
  • Filet z dorsza po parysku 8 p
  • De volaille z kaszy bulgur 8 szt
  • Ziemniaki opiekane 1,8 kg
  • Surówka colesław 1,2 kg
  • lekka surówka z mieszanki sałat i warzyw 1 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Zestaw 5 Dla dzieci - 1 osoba

Tylko w połączeniu z zestawami 1-4

Nugets z kurczaka , ziemniaczki panierowane , surówka z marchewki

Wybieram (zaznacz)

6

Kolacja w formie dania gorącego jednogarnkowego

Minimalna ilość 12 porcji


Barszcz z krokietem z mięsem

( 300ml + 100g )

Wybieram (zaznacz)

6

Barszcz z krokietem z kapustą i grzybami

( 300ml + 120g )

Wybieram (zaznacz)

6

Bogracz firmowy wołowy z kluseczkami

( 300g )

Wybieram (zaznacz)

6

Boeuf strogonof wołowy

( 300g )

Wybieram (zaznacz)

6

Polędwiczki w sosie borowikowym

( 300g )

Wybieram (zaznacz)

6

Gulasz z indyka z sosem z suszonym pomidorkiem

( 300g )

Wybieram (zaznacz)

6

Finger food słodkie (80 g 1 szt)

Minimalna ilość zamówienia 12 szt


mus mascarpone z amaretto i bakaliami

Wybieram (zaznacz)

6

mus cytrynowy z musem malinowym

Wybieram (zaznacz)

6

mus czekoladowy

Wybieram (zaznacz)

6

mus maracuja /pieczony ananas

Wybieram (zaznacz)

6

Zestawy zimnej płyty

dla min.6 osób

Wybierz zestaw suwakiem po prawej i dobierz ilość porcji


Zimna płyta 1 (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)

  • Mięsa pieczone swojskie (polędwiczki faszerowane 3 rodzaje, pasztet pieczony, schab w ziołach, karczek faszerowany) 600g
  • Potrawy pod auszpikiem / w galarecie
    • roladka szynkowa z kremem chrzanowym 5 szt
    • roladka schabowa z musem serowo-czosnkowym 5 szt
    • tymbalik z kurczaka 5 szt
  • Zestaw śledziowy 2 rodzaje
    • śledź po kaszubsku w zalewie słodko ? kwaśnej 0,40 kg
    • śledź z zielonym jabłkiem i cebulką 0,40 kg
    • Deska serów różnych (4 rodzaje serów typu camembert i twardych) 0,25 kg
  • Zestaw przekąsek
    • jajko faszerowane 6 x ? szt /os
    • tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
    • cukinia blanszowana z fetą panierowaną w pestkach dyni 9 szt
  • Sałatki łącznie 250 g/os
    • sałatka z mieszanki sałat, warzyw, kurczaka panierowanego w sezamie oraz sosu miodowego z palonym słonecznikiem
    • sałatka wykwintna (seler konserwowy, jajo, kukurydza szynka, ananas, por, jabłko, sos)
Wybieram (zaznacz)

6

Zimna płyta 2 Tradycyjna (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)

  • Płyta wędlin wysokogatunkowych( szynki swojskie min 3 rodzaje , kiełbasa swojska , kiełbasa krakowska sucha ) 600 g
  • Befsztyk tatarski z cebulką i marynatami 0,35 kg
  • Galarety
    • galert z policzków wieprzowych 6p ok. 0,50 kg
    • ozorki peklowane w chrzanowej galarecie 6 p ok.0,50 kg
  • jaja w sosie tatarskim 6 p 6 x ? jako sos 0,30 kg
  • Śledzie 1 rodzaj
    • śledź opiekany 0,40 kg
    • śledź po kaszubsku w zalewie słodko ? kwaśnej 0,40 kg
  • Sałatki
    • sałatka jarzynowa tradycyjna 0,90 kg
    • sałatka wykwintna 0,80 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Zimna płyta Wegetariańska (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)

  • Potrawy pod auszpikiem galareta
    • rolada serowa z nadzieniem twarogowo paprykowym 6 szt
    • tymbalik warzywny 6szt
  • Zestaw przekąsek
    • jaja faszerowane 6x1/2 szt
    • cukinia blanszowana z fetą panierowaną w pestkach dyni 12 szt
    • tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
    • grzanka z tapenadą z czarnych oliwek 9szt
    • paleta serów miękkich i twardych 0,25 kg
  • Zestaw przekąsek
    • gravlax z kawiorem balsamicznym 8 szt ( 0,16 kg )
    • roladka z łososia z kaparami i koperkiem 8 szt (0,16 Kg )
  • Sałatki /pasty
    • sałatka grecka 0,80 kg
    • sałatka brokułowa z rokpolem i palonymi migdałami 0,90 kg
    • szaszłyk z grillowanych warzyw /dip czosnkowy 8 szt
Wybieram (zaznacz)

6

Zimna płyta Finger Food (zestaw dla 6 osób lub wielokrotność)

  • Zestaw przekąsek
    • Melon z szynką parmeńską 12 szt/os
    • sakiewki z bresaoli z musem truflowym i grana padano 12 szt
  • Zestaw przekąsek
    • indyk sous vide na grzance z rukolą i suszonym pomidorem 8 szt
    • rostbef z cebulkami gotowanymi w karmelu 8 szt
    • pasztet pieczony na grzance z sosem cumberland 9 szt
  • Zestaw przekąsek
    • Tarta z kurczakiem i warzywami 8 szt
    • Tarta ze szpinakiem i pieczarkami 8 szt
    • Wędzony filet z kaczki na rukoli z karmelizowaną gruszką 8 szt
  • Tartinki
    • Z łososiem wędzonym i cytryna 8 szt
    • Szynką wiejską i marynatami 8 szt
    • Serem camembert i żurawiną 8 szt
  • Sałatki 250 g/os
    • Sałatka wykwintna 0,80 kg
    • Sałatka brokułowi z fetą i pomidorkiem coctailowym 0,80 kg
Wybieram (zaznacz)

6

Kanapki dekoracyjne i tartinki

Wybierz rodzaj i ilość dodatków - nie zapomnij wybrać smaków kanapek i tartinek


Kanapki

Minimalna ilość jednego rodzaju 6 sztuk

z serem camembert winogronem

Wybieram (zaznacz)

6

z szynką pieczoną i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

z pastą twarożkową z rzodkiewką i szczypiorkiem

Wybieram (zaznacz)

6

pastą serową z czarnym sezamem

Wybieram (zaznacz)

6

z grillowaną piersią z kurczaka

Wybieram (zaznacz)

6

szynką wiejską i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

z pasztetem pieczonym i z żurawiną

Wybieram (zaznacz)

6

z schabem pieczonym i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

salami i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

Kanapki Lux

Minimalna ilość jednego rodzaju 6 sztuk

łososiem i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

pstrągiem wędzonym i musem kaparowym

Wybieram (zaznacz)

6

indykiem pieczonym , suszonym pomidorkiem i grana padano

Wybieram (zaznacz)

6

rostbefem pieczonym i cebulkami gotowanymi w occie balsamicznym

Wybieram (zaznacz)

6

wędzonym filetem z kaczki i karmelizowaną gruszką

Wybieram (zaznacz)

6

szynka parmeńską i wiórkami parmezanu

Wybieram (zaznacz)

6

befsztykiem tatarskim

Wybieram (zaznacz)

6

Tartinki

serem camembert winogronem

Wybieram (zaznacz)

6

salami i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

z szynką pieczoną i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

z pastą twarożkową z rzodkiewką i szczypiorkiem

Wybieram (zaznacz)

6

pastą serową z czarnym sezamem

Wybieram (zaznacz)

6

z grillowaną piersią z kurczaka

Wybieram (zaznacz)

6

szynką wiejską i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

z pasztetem pieczonym i z żurawiną

Wybieram (zaznacz)

6

z schabem pieczonym i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

salami i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

Tartinki Lux

łososiem i dodatkami

Wybieram (zaznacz)

6

pstrągiem wędzonym i musem kaparowym

Wybieram (zaznacz)

6

indykiem pieczonym , suszonym pomidorkiem i grana padano

Wybieram (zaznacz)

6

rostbefem pieczonym i cebulkami gotowanymi w occie balsamicznym

Wybieram (zaznacz)

6

wędzonym filetem z kaczki i karmelizowaną gruszką

Wybieram (zaznacz)

6

szynka parmeńską i wiórkami parmezanu

Wybieram (zaznacz)

6

befsztykiem tatarskim

Wybieram (zaznacz)

6

Podsumowanie zamówienia

Cena końcowa: ,-


Dodatkowe informacje

Warunki i przetwarzanie danych osobowych

Wszystkie pola są wymagane*

Ważne informacje - zaakceptuj przed wysłaniem formularza*
1. Zastrzegamy sobie możliwość drobnych korekt w zamówieniu w momencie braku danego towaru na rynku bądź niewywiązaniem się przez dostawców.
2. W podanych cenach wliczony jest dowóz zamówienia i odbiór naczyń w wyznaczonym przez wykonawcę terminie do 25 km od siedziby.
3. Realizacja zamówienia nastąpi po przesłaniu wybranego menu oraz potwierdzeniu ze strony wykonawcy możliwości wykonania zlecenia.
4. Istnieje możliwość odbioru własnego w przypadku braku możliwości dowozu ze strony wykonawcy.
5. Godziny dostaw mogą nieznacznie się różnić od godzin proponowanych przez klienta.



Niniejszym informujemy, iż administratorem Państwa danych osobowych jest:
Art Menu s.c. Fertig H., Hermyt K,
ul. Katowicka 221 43-100 Tychy.
Wszelkie informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych znajdziecie Państwo w polityce prywatności*

Pamiętaj aby uzupełnić cały formularz. Przed wysłaniem zaznacz zgodę na przetwarzanie danych osobowych na dole strony.
Po wysłaniu przez Państwa formularza, skontaktujemy się w celu potwierdzenia możliwości rezerwacji terminu.

Cena końcowa: ,-

ART MENU

Katowicka 221

43-100 Tychy

Catering

tel. +48 501 771 572

poczta@artmenu.pl

SKLEP FIRMOWY

ul. Bażantów 6C/1f

40-688 Katowice

Garmażeria

tel. +48 690 934 276

Tytuł projektu: Rozwój działalności firmy cateringowej poprzez rozbudowę oferty oraz dostosowanie do obecnych realiów otoczenia gospodarczego

Program: Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014 -2020

Poddziałanie: 3.2 Innowacje w MŚP

Cele i efekty: Celem głównym projektu jest zarówno utrzymanie konkurencyjności i miejsc pracy w przedsiębiorstwie dotkniętym ekonomicznymi skutkami kryzysu zdrowia publicznego działającego w branży turystycznej, jak również wzrost konkurencyjności firmy "ART'MENU" S.C. HELENA FERTIG, KRZYSZTOF HERMYT. Projekt m.in. pozwoli na wdrożenie do oferty wnioskodawcy szeregu nowych diet specjalistycznych, wdroży rozwiązania ekologiczne, a także przyczyni się do poprawy standard?w sanitarnych i higienicznych w przedsiębiorstwie.

Wartość projektu: 447 193,92 zł

Wkład Funduszy Europejskich: 309 036,43 zł