Formularz zamówienia
Zamówienia można składać do 24.03.2024 (piątek) włącznie
Odbiór: 30.03.2024 (sobota) w godz. 9.00-12.00
ul. Bażantów 6C/1F , 40-688 Katowice (oś. Bażantowo)
![logo_footer](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/logo_footer.png)
![](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/ARTMENU_web_layout_95.png)
ART MENU
Katowicka 221
43-100 Tychy
![](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/ARTMENU_web_layout_98.png)
Catering
tel. +48 501 771 572
![](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/ARTMENU_web_layout_101.png)
poczta@artmenu.pl
![garmazeria](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2021/11/garmazeria.png)
![](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/ARTMENU_web_layout_95.png)
SKLEP FIRMOWY
ul. Bażantów 6C/1f
40-688 Katowice
![](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2017/07/ARTMENU_web_layout_98.png)
Garmażeria
tel. +48 690 934 276
![EFRR_kolor_poziom_rgb](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2022/06/EFRR_kolor_poziom_rgb.png)
Tytuł projektu: Rozwój działalności firmy cateringowej poprzez rozbudowę oferty oraz dostosowanie do obecnych realiów otoczenia gospodarczego
Program: Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego na lata 2014 -2020
Poddziałanie: 3.2 Innowacje w MŚP
Cele i efekty: Celem głównym projektu jest zarówno utrzymanie konkurencyjności i miejsc pracy w przedsiębiorstwie dotkniętym ekonomicznymi skutkami kryzysu zdrowia publicznego działającego w branży turystycznej, jak również wzrost konkurencyjności firmy "ART'MENU" S.C. HELENA FERTIG, KRZYSZTOF HERMYT. Projekt m.in. pozwoli na wdrożenie do oferty wnioskodawcy szeregu nowych diet specjalistycznych, wdroży rozwiązania ekologiczne, a także przyczyni się do poprawy standard?w sanitarnych i higienicznych w przedsiębiorstwie.
Wartość projektu: 447 193,92 zł
Wkład Funduszy Europejskich: 309 036,43 zł
![plansza informacyjna PFR poziom](https://artmenu.pl/wp-content/uploads/2021/11/plansza-informacyjna-PFR-poziom.png)